Welcome to the first Free Portal in Romania
Login or go to your account. Find & download Extensions to customize your sites functionality. Contribute your hacking ideas. Find & download Themes/Skins for your site. Visit our International Support Sites. Check out our downloads section. Check out our links section. Visit our forums. Consult our tutorials. Find info in the F.A.Q.
 
Search  
Who's Online
 1: Guest (s)
 0: Member (s)

You are Visitor.
Register Now.

Main Menu
Home
About
Contact
Policy
Link

Forum
Most Recent
Most Viewed
Most Active

Web Links
Submit
Popular
Top Rated

Polls
Downloads
Submit
Popular
Top Rated

News
Submit
Archive
Topics

Tutorials

Expand/Collapse
 
Expand/Collapse
Sport : Rapid - Steaua | Scor 1 - 2
Posted by snake on 2003/4/27 16:02:00 (298 reads)

Rapid - Steaua 1 - 2
Steaua a castigat cu 2-1 in Giulesti consolidandu-si astfel pozitia a doua in clasament si apropiindu-se la cinci puncte de liderul Rapid.

A fost un meci pe care suporterii Stelei care sufera cu inima probabil nu ar fi trebuit sa il urmareasca, a fost un meci in care am avut, de ce sa nu recunoastem , sansa, a fost probabil cel mai bun meci din cariera lui Martin Tudor, a fost un meci in care am dovedit insa ca suntem cel putin de valoarea Rapidului si in care, spre deosebire de alte dati nu am mai cazut psihic dupa primirea unui gol rapid.
Echipa Stelei a fost:
Tudor, Ogararu, Rachita, Radoi, Stoica, Paraschiv (63 Mutica), Bostina, Aliuta (75 Nesu), Trica, Oprita, Raducanu (80 Piturca)
Iata fazele Stelei:
4: Cap Oprita de la 13m, slab, pe langa poarta.
6: Gol Rapid, Badoi a primit o pasa excelenta, a preluat slab, a sutat la fel de slab insa pingea s-a strecurat pe langa Tudor si printre picioarele lui Paraschiv
7: Centrare de pe dreapta, raducanu reia cu capul in bara transversala
37: Cap raducanu, slab, respinge un fundas.
38: GOL Steaua, lovitura libera de la 18m stanga, zidul deviaza la Aliuta care centreaza, mingea il loveste pe Bostina si intra in poarta.
43: GOL Steaua, Trica suteaza puternic de la 17m, mingea s-ar fi dus extrem de departe de poarta insa Raducanu pune latul si trimite in coltul din dreapta al portii rapidiste.

----------------pauza -------------
48: Raducanu suteaza cu efect din unghi foarte mare, putin pe langa poarta
53: Ogararu il gaseste cu o pasa pe Radcanu care singur cu poratrul si cu tot timpul din lume reuseste sa rateze.

Cam din acest minut a inceput cosmarul cardiacilor, Steaua s-a retras in aparare, reusind rareori sa ma inchege ceva spre atac, atacurile Rapidului au curs in valuri catre poarta noastra insa apararea, si in multe randuri Martin Tudor au reusit sa se opuna. Martin Tudor a salvat mingi la care personal am inchis ochii, a fost pe stanga, pe dreapta, oriunde a fost nevoie. Fara nici un fel de discutie il consider Omul Meciului.
De prin minutul 85 Steaua a reusit sa mai echilibreze, ba chiar a mai ratat cateva ocazii, facand exact ce trebuia facut in acele momente, a atacat, spre disperarea echipei gazda care se vedea condusa, atacata si... invinsa.
Multumim Steaua, a fost un foarte frumos cadou de Pasti, Cristos a inviat, speranta noastra a inviat, ati demonstrat ca totusi va pasa.

 

 
Related Links

· More about Sport
· News by snake

Most read story about Sport
· Rapid - Steaua | Scor 1 - 2

Last news about Sport
· Rapid - Steaua | Scor 1 - 2

Printer Friendly Page  Send this Story to a Friend



- Page Created in 0.15 Seconds | 22 Queries | 55 Files Loaded: 313.99 Ko | Raw HTML: 22.39 Ko -